MEMBRU DEBUTANT

Filip Adel

Tara: Romania

Scurta descriere:
Povestea mea despre fotografie a aparut in copilarie cand eram fascinata de aparatul de fotografiat. Primele lecti despre fotografie le-am primit de la tatal meu, el m-a indrumat cum sa tin aparatul si cum sa fac primele fotografii. Mai tarziu am urmat cursurile Liceului de Arta si Arhitectura din orasul Miercurea Ciuc, iar mai apoi sa obtin licenta in arhitectura. Avand licenta in arhitectura nu eram pe deplin satisfacuta deoarece “prima dragoste" adica fotografia nu era aprofundata, dar vazand un promo pe o pagina web despre un curs de fotografie m-am decis sa dezvolt aceasta pasiune si m-am inscris la cursul organizat de dna. lector Adela Rusu.

Activitate foto:
Cand mergem sa vizitam ceva sunt mereu pregatita, am intodeauna aparatul de fotografiat la mine, iar daca vad o imagine memorabila, o captez imediat!
Absolventa al cursului de fotografie, sub indrumarea doamnei lector Adela Rusu, organizat de Asociatia Ovi D. Pop, avand obiect de activitate: promovarea artei fotografice prin cursuri si expozitii de fotografie.

Distinctii/Premii:

Contact:
E-mail: adel.filip1@gmail.com