MEMBRU CREATIV

Ban Iosif

Tara: Romania

Scurta descriere:

Primul meu pas mai important în fotografie pot să spun că l-am făcut în anul 2016. Totul a început ca fiind un simplu hobby, făcând diverse fotografii despre mașini, peisaje, oameni, ceea ce puteam fotografia la momentul acela, iar cu trecerea timpului încet a devenit o pasiune adevărată!
Îmi place fotografia de studio cu jocuri de umbre și lumini, concepte, portretul și fotografia de eveniment.
Din anul 2018 sunt membru al fotoclubului Varadinum, anul în care am și terminat cursul acreditat de specializare fotograf.
Recent în 2019 am început să activez și pe partea artistică a fotografiei, participând la diverse saloane și concursuri fotografice.
Consider fiecare sesiune o nouă provocare, un mod de a învăța, așadar caut și vreau mereu noi provocări deoarece fotografia pentru mine înseamnă foarte mult, o pasiune care și-a făcut locul în viața mea și pe care vreau să o dezvolt în fiecare zi.

Activitate foto:

Absolvent al cursului de specializare pe grupa de competențe ,,FOTOGRAF" – curs acreditat de Autoritatea Națională pentru Calificări, Ministerul Educației Naționale și Ministerul Muncii Lector: Adela Rusu
2019-2021: Participant în 103 Saloane Naționale și Internaționale de Artă Fotografică (cu patronaj PSA și FIAP) cu peste 550 de acceptări obținute și 54 de premii câstigate.

Distinctii/Premii:

Distinctii:
– QPSA (10.03.2020)
– GPU CR1 (17.07.2020)
– Artist AAFR (28.07.2020)
Premii:
– 13 Medalii de aur (FIAP, PSA, FIP, MoL, Clubs)
– 4 Medalii de argint (GPU, FIP, Clubs)
– 3 Medalii de bronz (PSA, Clubs)
– 34 Diplome/Mențiuni
– Premiul de excelentă – Locul 3 din club pe anul 2020

Contact:

Pagina web:

E-mail: josef@ban27.com