Bodea Marius

MEMBRU CREATIV

Bodea Marius

Tara: Romania

Scurta descriere:

Începutul a fost in anul 2018, fiind prezent din pură întâmplare la o expoziție fotografică din Cetatea Oradea, mi-a fost acaparată atenția de exponatele fotografice prin povestea, modul și momentul ales pentru realizarea lor.
Atunci m-am decis sa descopăr și ulterior să aprofundez acest domeniu fascinant numit arta fotografică. Curând am achiziționat primul aparat foto și am început sa studiez parametri și caracteristicile esențiale necesare realizării unei fotografii.
In anul 2019 am absolvit cursul fotografic “FOTOGRAF" ținut de Ovi D. Pop, iar in anul 2020 m-am înscris în Varadinum Foto Club, moment care a coincis și cu înscrierea mea la primele concursuri internaționale de fotografie.
Îmi plac toate genurile de fotografie, dar ma simt atras în special de fotografia de stradă, portret și fashion. Pentru a-mi imbunatații fotografiile, încerc să combin studiul marilor fotografi cu practica, precum și cu învățarea unor tehnicii noi de editare pe care, de asemenea, consider ca fiind extrem de importantă.
Pentru viitor îmi doresc să-mi dezvolt viziunea legată de fotografie, să reușesc să privesc și să observ subiectele din fotografiile mele în noi moduri, noi perspective și cu o flexibilitate a gândirii care sa-mi permită să ridic nivelul de calitate al fotografiilor realizate.

Activitate foto:

Street, portret, fashion, landscape, still life, dar nu refuz nici alte genuri fotografice

Distinctii/Premii:
Fotografie aleasă pentru a fi expusă în “Solo – Single Subject" exhibition at The Brick Lane Gallery, in London, UK. din data 18.08.2020

Contact:
E-mail: mariuss.bodea@gmail.com