MEMBRU DEBUTANT

Deac Bogdan Adrian

Tara: Romania

Scurta descriere:
Salutare tuturor !
Pe la începutul anului 2017 m-am gândit să-mi fac si eu ca tot omu’ un blog…da’da trebuiau si fotografii pe blogul respectiv si atunci mi-am zis : “cum ar fi să fac eu imaginiile in loc sa le iau de pe net” . Așa că mi-am cumpărat primul DSLR un Nikon D5300 cu care am învățat să fotografiez. Nebun dupa alb/negru si monochrome am schimbat tabăra dupa doar un an și am trecut pe Fujifilm. Experiența Fujifilm X este ceva de vis. Fuji m-a făcut să redescopăr culorile. Mi-am achiziționat un Fuji X-pro1 apoi după jumate de an si pe frațiorul său X-pro2.
Sincer nu prea contează brandul precum contează omul care folosește aparatul foto, cum flirtrează cu lumina…cum o îmbrățișează…cum o iubește.Atât timp cât nu avem lumină nu avem nici fotografie. Apoi contează o compoziție bună, să încercăm să reproducem fotografii unice care să ne puna in valoare latura artistică. Momentul – să fi pe fază ! Nimeni nu o să te premieze pentru setările cele mai bune ale aparatului, dar daca o să ratăm un moment important care nu se mai întoarce niciodată…o să ne autocriticăm toată viata…
O simplă fotografie poate devenii nemuritoare, de acea spun ca dacă nu există pasiune nu exista nici artă,atâta timp cât focul pasiunii nu arde sau nu este întreținut atunci ar trebui să lăsam sculele jos și să ne apucăm de altceva…Doresc ca peste ani să las ceva in urma mea…să zică lumea că am pictat frumos cu pixelii .
PS : Cel mai bun studio este natura cu anotimpurile sale sau strada !

Activitate foto:
In acest moment ar fi cam 2 ani jumate de activitate.

Distinctii/Premii:

Contact:
E-mail: bogdandeac76@gmail.com