MEMBRU DEBUTANT

Filip Flavia Iulia

Tara: Romania

Scurta descriere:
Ma numesc Flavia Filip, sunt din Baia Mare (oras in care traiesc si azi), am 22 de ani si sunt pasionata de fotogrfie din 2012, cu toate ca am inceput sa o practic la un nivel mai profesionist abia acum aproximativ 3 ani. Am absolvit liceul de arta din Baia Mare, la sectiunea muzica, si am fost studenta un an si jumatate la Tehnica Dentara in Cluj, iar acum sunt studenta la Horticultura la USAMV in Cluj, la ID, am ales aceasta forma de studiu deoarece vreau sa imi las mai mult timp sa ma dezvolt in directia fotografiei.
Pe langa fotografie, pictez, confectionez bijuterii din argint, din rasina epoxidica si lemn,, si sculptez miniaturi din lemn si din lut polimeric.
Am ales sa ma inscriu in Varadinum Foto Club deoarece imi doresc sa apartin unei comunitati foto, si sa ma dezvolt in domeniul fotografic, lucru destul de dificil daca nu relationezi cu alte persoane din acest domeniu.

Activitate foto:
Am inceput sa practic fotografia din anul 2012 la nivel de hobby, pana acum un an, cand m-am hotarat ca as vrea sa trec la un nivel serios. Acestea fiind spuse, am participat la cursul foto organizat in Baia Mare si sustinut de catre Adela Lia Rusu (de la care am aflat si de Varadinum Foto Club), mi-am upgradat aparatura foto, iar azi detin un Nikon d7200, un obiectiv 18-200 mm, si un filtru de polarizare.
Nu am avut inca ocazia sa particip la concursuri, dar imi doresc mult sa fac asta.

Distinctii/Premii:

Contact:
E-mail: flaviaiulia@yahoo.com