MEMBRU CREATIV

Jujea Valentin Florentin

Tara: Romania

Scurta descriere:

Geograf cu studii in GIS, fotograf din pasiune. Muntele este mod de viata si de aici a aparut sansa sa surprind in fotografie locuri, oameni si povesti. Am lucrat ca fotograf, editor video, cameraman, realizator TV al unei emisiuni cu tematica montana. Sunt nascut in Bocșa, mi-a luat carnetul de sofer in Turnu Severin, licenta in Bucuresti si locuiesc in Oradea, cu alte cuvinte am cunoscut tipologii diferite de oameni. Imi place sa surprind in fotografii altceva decat vad in jur si caut sa pun emotie cand apabutonul. Cat imi reuseste si cat nu ramane la aprecierea voastra, a celor care vad, critica sau apreciaza.
Bine v-am gasit!

Activitate foto:

Am inceput prin anii 90, cu un aparat pe film, Kodak.. Multi ani a fost doar un hobby apoi, dupa ani buni, am lucrat ca fotograf pentru Focus Film Studio din Bucuresti, am fotografiat la evenimente (intalniri sau workshopuri corporatiste, nunti etc), am fost realizatorul unei emisiuni cu tematica montana, fiind voluntar in Serviciul Salvamont Caras-Severin. Am avut o expozitie de fotografie care este afisata si acum in holul Facultatii de Gerografie a Universitatii Bucuresti, Filiala Turnu Severin.

Distinctii/Premii:
Nu am obtinut pentru ca nu am participat la astfel de conscursuri. Singura distinctie, daca o pot numi astfel, este o dimploma primita de la Conacul fotografilor, care nu poate fi ceva iesit din comun.

Contact:
E-mail: valentinjujea@yahoo.com

jujeavalentin@gmail.com

valentin.jujea@s.unibuc.ro