Blog

Astăzi, în Piaţa Unirii – Expoziţie festivă

Fotoclubul Varadinum le-a pregătit orădenilor o nouă surpriză, la început  de an. Cu ocazia Zilei Fotografice în România, astăzi, 11 ianuarie, va fi instalată  o expoziţie de fotografie în aer liber, pe panourile din Piaţa Unirii.

Încă din luna octombrie a anului trecut, Piaţa Unirii a găzduit inedite expoziţii de fotografie, organizate pe panouri de mari dimensiuni, toate realizate de Clubul Fotografic Varadinum. Prima astfel de expoziţie a fost realizată cu ocazia sărbătoririi Zilei oraşului Oradea, şi s-a bucurat de un real succes. Piaţa Unirii a găzduit 908 portrete a orădenilor care şi-au pus amprenta asupra devoltării urbei de pe Criş. Cea de a doua expoziţie organizată în Piaţa Unirii a fost dedicată celebrării Zilei Naţionale a României, în data de 1 decembrie 2021.
Anul 2022 vine cu o nouă invitaţie pentru iubitorii de frumos. Cu ocazia Zilei Artei Fotografice în Romania, astăzi, 11 ianuarie 2022, Fotoclubul Varadinum din Oradea, pregătește o altă expoziție care va conține 130 fotografii cu portrete, peisaje, fotografii macro, fotografii de noapte și multe alte fotografii creative. Expun 29  membri din Fotoclubul Varadinum: Adela Rusu, Mariana Scubli, Anca Molnar, Roxi Condrea, Melinda Borza, Anca Adriana, Mihaela Holhos, Ica Bacter, Ioana Popa Birău, Márta Horváth Photography, Raul Ghiman, Szabolcs Vincze, Jurcut Gheorghe Cristian, Claudiu Guraliuc, Liviu Pașcalău, Doru Petruțiu, Dan Cristian Griga, David Petras, Lazar Constantin, Paul Borza, Tomi Borza, Plaino Marian, Ovidiu Ilisie, Ionut Jarca, Marius Bodea, Mihai Bogdan, Kornel Popa, Szabo Sandor și Ovi D Pop.

Mulțumim sponsorilor: SC Agroind Cauaceu SA, Todoceram SRL, Ideart,

Imaginile vor putea fi admirate de orădeni timp de o lună.

https://crisana.ro/stiri/actualitate-2/astazi-in-piata-unirii-expozitie-festiva-186024.html

O nouă expoziţie de fotografie în centrul Oradiei: Clubul Varadinum prezintă 130 de imagini (FOTO)
Expoziţia în aer liber în centrul Oradiei dedicată Zilei artei fotografice în România

Leave a Reply