Blog

Vernisaj de artă de Ziua Îndrăgostiților, în Piața Unirii

DeCrina Dobocan

F

OTO: Varadinum FOTO Club
Clubul Varadinum le-a pregătit îndrăgostiților o expoziție inedită de fotografie. Este vorba de „Varadinum Love”, al cărei vernisaj va avea loc luni, 14 februarie, la ora 16:00.

„Expo Foto «Varadinum Love» este dedicată dragostei. Vor expune artiștii: Adela Rusu, Mariana Scubli, Ioana Birău, Florica Bacter, Horváth Márta, Ecaterina Kiss, Ionel Gurzun, Liviu Paşcalău, Paul Borza, Constantin Lazăr, Marian Plaino, Arcu Cătălin, Cosmin Neama, Ionuț Jarca”, a declarat artistul fotograf Ovi D. Pop, președintele Clubului Fotografic „Varadinum” Oradea.

Și lucrările realizate de Ovi D Pop vor fi urcate pe simeze, în Piața Unirii. Demersul Fotoclubului orădean este unul original, creativ și pasional tototadă, cu prilejul sărbătorilor de Sfântul Valentin și Dragobete. Expoziția va putea fi admirată până în data de 8 martie 2022.

Evenimentul va aduna laolaltă atât fotografi celebri, cât și alți entuziaști, uniți de aceeași dragoste pentru frumos și pentru aparatele foto și pentru fotografie în general.

Vernisajul va fi totodată un prilej foarte bun de a reîntâlni membrii marcanți ai comunității fotografice și de a cunoaște oameni care s-au făcut remarcați la concursuri și festivaluri de fotografie.

"Ica & Nikon": O tânără de 23 de ani îşi expune fotografiile la Filarmonica din Oradea
Varadinum Love: O nouă expoziţie de fotografie, dedicată iubirii, în Piaţa Unirii din Oradea (FOTO)

Leave a Reply