Blog

Clubul de fotografie Varadinum a împlinit cinci ani. Cele mai bune imagini ale membrilor, expuse în Piața Unirii

Clubul de fotografie Varadinum, înfiinţat de artiştii Adela Rusu şi Ovi D. Pop, a împlinit cinci ani de la înfiinţare. Cele mai bune imagini ale membrilor clubului pot fi admirate în Piaţa Unirii din Oradea.

Varadinum a adunat deja 50 de membri fotografi din România, cei mai mulţi dintre ei fiind bihoreni. „Aceştia au câştigat premii importante la saloanele internaţionale de artă fotografică din lume, au apărut în paginile ziarelor şi revistelor de profil, au participat la diferite workshopuri şi conferinţe pe teme fotografice, au fost vizibili prin fotografiile lor la diferite expoziţii de artă fotografică din Oradea, din ţară şi în diverse colţuri ale lumii”, se arată într-un comunicat transmis de reprezentanţii clubului.

De când a fost înfiinţat, clubul Varadinum a reuşit să obţină de trei ori titlul de cel mai bun fotoclub la competiţii de fotografie din Brazilia, India şi Polonia şi locul 11 la Cupa Mondială a fotocluburilor din lume organizată de Federaţia Internaţională de Artă Fotografică FIAP.

Cel mai recent premiu obţinut de Varadinum a fost Trofeul Anului la salonul Fotoclubul Anului în România, ediţia 2022.

Mai mulți membri se vor întâlni, vineri, de la ora 18, în Piața Unirii, pentru a vorbi despre activitatea lor în cadrul fotoclubului și pentru a discuta cu cei curioși de arta fotografiei.

Expoziţia celor 50 de fotografi va putea fi admirată în centrul oraşului până în 23 iulie.

https://www.ebihoreanul.ro/stiri/clubul-de-fotografie-varadinum-a-implinit-cinci-ani-cele-mai-bune-imagini-ale-membrilor-expuse-in-piata-unirii-172339.html

Salonul Fotoclubului anului în România - Decernarea Premiilor
Egyéves lett a Szent László téri kiállítóhely

Leave a Reply