Frumușanu Alexandru Cristian

Sunt un fotograf amator de un numar de ani. Am trecut prin mai multe tipuri de fotografie dar am ramas activ in urmatoarele cateogorii: conceptual, abstract, landscape/peisaj, travel. Ce nu mi-a placut niciodata: portret si eveniment.

La inceputul aventurii cu fotografia eram axat mai mult pe fotografii conceptuale si multa postprocesare insa acum fac mai mult landscape/travel si postprocesare minima.

https://individual.ro/

Fiind un fotograf amator, activitatea mea fotografica este “neuniforma” — am avut perioade cu activitate mai intensa dar si altele cu activitate mai scazuta.
In liceu am facut parte dintr-un club foto pentru aproximativ 2 ani. Am participat in timpul liceului la o editie a festivalul LicArt — 2009 — unde am castigat premiul pentru cea mai buna fotografie la categoria Diverse. https://www.licart.ro/fotografii.php#casetaaf347c

In timpul facultatii mi-am continuat hobby-ul in mod solo (nemaifacand parte din cluburi). Am continuat sa fac fotografii in timpul liber dupa ce am terminat facultatea si am intrat in “campul muncii”.

LicArt 2009 — premiul pentru cea mai buna fotografie la categoria Diverse. https://www.licart.ro/fotografii.php#casetaaf347c
— una dintre fotografiile mele a fost publicata intr-o editie a “Spiritus — A journal of Christian Spirituality”: Spring 2018, Volume 18, Number 1.

Portofoliu

Vrei să devii membru Varadinum Foto Club?