Neama Cosmin Teodor

MEMBRU DEBUTANT

Neama Cosmin Teodor

Tara: Romania

Scurta descriere:
Pasionat de fotografie de o viata, si in continua dezvoltare si sete de mai frumos si mai bine. Imi place sa fiu cel mai dur critic al meu si sa incerc mereu sa fiu mai bun decat data trecuta. Fotografia pentru mine este si va ramane un stil de viata. Am realizat de la fotografii de eveniment, pana la fotografii de produs, fotografii publicitare, fotografii de familie, fotografie jurnalistica etc.
Imi place cand vad o fotografie realizata dupa reguli, dar in acelasi timp regulile sunt facute sa fie incalcate si nu trebuie sa-ti limiteze imaginatia si viziunea.
Imi place sa cunosc oameni cu aceeasi pasiune ca si mine si cu viziune, de la care sa am ce invata si de ce nu, care sa invete ceva de la mine.
In momentul in care sunt cu aparatul foto in mana si privesc din spatele obiectivului, incerc sa fac din orice lucru neinsemnat care poate nu ti-ar atrage atentia niciodata, ceva frumos, ceva care sa capete valoare in ochii celor care vor privi fotografia realizata de mine.

Activitate foto:
Am inceput prin a face fotografii din placere cu multi ani in urma. In urma cu 4 ani mi s-a oferit ocazia de a lucra cu un prieten care avea 15 ani experienta in domeniul foto-video. Asa am devenit fotograf de evenimente. In aceasta perioada m-am dezvoltat foarte mult ca fotograf, fapt ce m-a determinat sa o iau pe drumul meu si sa-mi creez propria companie “Contrast Art Studio".
In momentul de fata aceasta pasiune s-a transformat in al doilea job, si este pe punctul de a se transforma in activitate principala.
In acest sens am obtinut de curand si diploma de fotograf autorizat, prin intermediul cursului organizat de doamna Adela Rusu.

Distinctii/Premii:

Contact:
E-mail: cosmin.neama@gmail.com