Blog

Actorul Sebastian Lupu a intrat în rolul „Joker”

Spectatorii îl pot vedea pe îndrăgitul actor Sebastian Lupu într-un nou „rol”. De această dată, el a răspuns provocării lansate de artistul fotograf Ionuț Jarca de-a se transpune în pielea personajului principal din filmul „Joker” – Joaquin Phoenix.

„De cum l-am cunoscut la teatru, îl vedeam potrivit pentru acest proiect prin care îmi doresc să arăt orădenilor că se poate altfel, se pot crea imagini hollywood-iene chiar și-ntr-un oraș de provincie, precum Oradea. Trebuie doar să îți dorești suficient de mult și să fii motivat”, a spus Ionuț Jarca.

La o zi după sesiunea foto, două dintre lucrări au fost publicate în cea mai importantă galerie fotografică din lume – 1 x.com.

Actorul Sebastian Lupu a fost încântat de propunere, ba chiar fascinat de ideea lui Ionuț Jarca. De altfel, el este sigur că vor urma alte colaborări inedite.

Rolul make-up artistei Miruna Chipurici a fost extrem de important, fapt apreciat de însuși actorul Sebi Lupu. De altfel, acesta a dezvăluit că este prima oară când s-a lăsat machiat de altcineva, fără să aibă oglinda în față. Pentru că, susține el, și pentru spectacolele de la teatru, el înșuși își face machiajele.

„Un proiect drag pe care l-am gândit de mult, la ideea lui Ionut Jarca! Proiect în care Miruna Chipurici s-a integrat perfect! A început ca un joc, dar în momentul în care ne-am întâlnit să îl punem în aplicare, fiecare dintre noi s-a apucat de treabă cu o seriozitate și cu o oarecare emoție! Șase ore fără întrerupere, șase ore de căutări, retușuri, atitudini, reglaj lumini, într-un cuvânt, muncă de echipă! Un proiect drag. Joker”, a declarat Sebastian Lupu.

Din 2016, când artistul fotograf Ovi D Pop a început cursurile de fotografie la Clubul „Varadinum”, Sebastian Lupu a lucrat cu mai mulți fotografi.

„Eu lucrez de foarte mult timp cu Ovi D Pop și observ cum lucrează mulți dintre fotografi”, a spus Sebi.

De altfel, sunt mai multe proiecte fotografice în care actorul a fost implicat. Într-unul dintre ele, a interpretat rolul lui „Constantin Tănase”, proiect al fotografului Ramona Kozma Muranyi. Un alt proiect a fost al fotografului Iulia Andreea. Este vorba de „Rătăcitor în lumea cailor”. Un alt proiect fotografic drag lui Sebi este „Începuturi” cu fotograful Roxi Condrea.

https://www.bihon.ro/stirile-judetului-bihor/actorul-sebastian-lupu-a-intrat-in-rolul-joker-3888845/

Bihoreni la Festivalul de datini și obiceiuri de iarnă „Marmaţia” 2021
O nouă expoziţie de fotografie în centrul Oradiei: Clubul Varadinum prezintă 130 de imagini (FOTO)

Leave a Reply