Blog

Expoziție inedită de fotografie la Filarmonica de Stat din Oradea

Clubul „Varadinum” din Oradea organizează joi, de la ora 17.30, la Filarmonica de Stat din Oradea, o nouă expoziție de fotografie.

Artista Ioana Gabor, fotograf de familie, își expune lucrările pe simezele Filarmonicii de Stat din Oradea. Sensibilă și delicată, Ioana se concentrează pe surprinderea momentelor sincere într-un mod natural – așa cum se poate observa din portofoliul ei. De altfel, tema expoziției este „Inocența” și este ilustrată prin imagini cu bebeluși și părinți fericiți.

„Aceste crâmpeie din realitate nu lasă timpul să treacă și ilustrează cele mai frumoase momente ale vieții: cuplul, maternitatea, nou născuții, familia și bineînțeles comorile fiecarei povești: copiii. Le ador inocența, zâmbetele, ochii sinceri și nu în ultimul rând, căldura și bucuria pe care o emană.

Asta transmit eu în fotografiile mele: SENTIMENTE!

Ai văzut ochii unei mame pline de recunoștință? Ochii fericiți care zâmbesc când își îmbrățișează copilul? Tații mândri care stau cu copiii în brațe? Ei bine, aceasta meserie îmi dă ocazia să îi fotografiez în toate aceste momente. Le pot oferi amintiri pe viată”, a dezvăluit Ioana Gabor.

Ea spune că se alimentează cu fericirea acestora.

„Dacă faci ceea ce iubești, nu vei munci nici o zi din viață! Cu asta mă ocup si te aștept cu drag la ședințe foto! Nu uita: toate poveștile au fotografii! Cu toții avem nevoie de amintiri”, îndeamnă Ioana.

Expoziție inedită de fotografie la Filarmonica de Stat din Oradea

Vernisajul 3rd Romanian Grand Circuit Autumn Edition
Vernisaj expoziție newborn 2023 ,,Inocență’’

Leave a Reply