Blog

O nouă expoziție organizată de Varadinum Foto Club – FeminArt

Varadinum Foto Club invită orădenii la o expoziție de fotografie care va aduce în atenția iubitorilor de frumos imagini realizate de artistul fotograf Mihai Bogdan. Distins recent cu premiul Cel mai bun autor român, în cadrul Salonului Internațional Varadinum, Mihai Bogdan a avut un parcurs festivalier spectaculos în 2021.

Artistul fotograf Mihai Bogdan a început să cocheteze cu fotografia din tinerețe. Mai exact, din anul 2003 când și-a cumpărat primul aparat foto digital. De atunci fotografia face parte din viața lui. Și chiar dacă a ajuns să aibă rezultate spectaculoase, Mihai se consideră… doar fotograf.
În anul 2018 a absolvit cursul de fotografie susținut de Adela Rusu și ulterior a devenit membru al Varadinum Foto Club. Apoi, Mihai Bogdan a ajuns membru al Asociației Artiștilor Fotografi din România. În anul 2021 a câștigat peste 100 de premii și distincții internaționale. Cel mai recent titlu este de Cel mai bun autor român, în cadrul celei de-a V-a ediții a Salonului Internațional de Artă Fotografică Varadinum. Alte premii importante din acest an sunt: Grand Prix Award pentru cea mai buna fotografie color, premiu obținut în cadrul Concursului 2nd International Digital Circuit Pandora 2021 – Auckland, Noua Zeelanda; 28 mențiuni de onoare obținute în urma participării la concursuri de artă fotografică din Italia, Turcia, India, Serbia, Sri Lanka, Muntenegru, Grecia, dar și două premii speciale din partea juriului  obținute în Italia, în cadrul International Exhibition Venetus Circuit. În lunile august, septembrie și octombrie 2021, artistul a obținut nouă medalii de aur (din care patru din partea PSA – Photographic Society of America), o medalie de argint și șase medalii de bronz.
În fața publicului orădean, Mihai Bogdan va celebra feminitatea. Expoziția sa, FeminArt, cuprinde  50 de portrete feminine unice. Vernisajul va avea loc joi, 18 noiembrie, de la ora 17.30, la Filarmonica de Stat Oradea. Expoziția va rămâne la dispoziția vizitatorilor timp de trei săptămâni.

Új fotókiállítást nyitnak meg a váradi filharmóniában
Expoziţie foto în Piaţa Unirii din Oradea, dedicată Zilei Naţionale - „România noastră”

Leave a Reply